fbpx
el☎ 210 220 4583

Διατροφή & τρόπος ζωής: Πως θα αλλάξεις για πάντα τη ζωή των χνουδωτών παιδιών σου!

blank

Αν δεν σε ενδιαφέρει η καλή υγεία του κατοικιδίου σου όσο και η δική σου, αυτό το άρθρο δεν είναι για σένα.

Αυτό το άρθρο γράφτηκε και απευθύνεται σε όσους λατρεύουν τα ζώα και θέλουν το καλύτερο για αυτά, τόσο σε επίπεδο διατροφής όσο και σε επίπεδο ψυχικής υγείας.

Για όλους εσάς εξασφαλίσαμε ένα δώρο στο τέλος του άρθρου! Μείνετε μαζί μας λοιπόν…

Όλοι όσοι έχουμε βάλει στη ζωή μας ένα κατοικίδιο, αργά ή γρήγορα καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε κάποια προβλήματα για τα οποία δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει λύση.

Είμαστε η Λία και ο Νάσος και μέσα από την αγάπη, τις εμπειρίες από τα δικά μας κατοικίδια αλλά και την έρευνα μας σχετικά με καταστάσεις που τα ταλαιπωρούν, αποφασίσαμε να μοιραστούμε μαζί σας κάτι πάρα πολύ σημαντικό.

Οι πιο συνηθισμένες ασθένειες στα ζώα συντροφιάς είναι οι «ανθρώπινες» 

Παχυσαρκία, διαβήτης, αλλεργίες είναι μόνο λίγες από τις ασθένειες που παραπέμπουν στους ανθρώπους.

Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μεγάλη αύξηση στη συχνότητα που συναντώνται “ανθρώπινες” ασθένειες σε κατοικίδια. Μπορεί στα σίγουρα κάποιος να πει ότι εκτός από την υγειονομική και οικονομική κρίση που βιώνουμε αυτή τη στιγμή, βρισκόμαστε παράλληλα στα πρόθυρα μιας ακόμα κρίσης: της υγείας των αγαπημένων φίλων μας. 

Ας διαβάσουμε κάποια σχετικά στατιστικά: 

• Η παχυσαρκία δημιουργεί προβλήματα υγείας στο καρδιαγγειακό, αναπνευστικό και μυοσκελετικό σύστημα. (Global Pet Obesity Initiative Position Statement,2019)

• Ένα παχύσαρκο ζώο έχει μικρότερο χρόνο ζωής κατά 2,5 χρόνια.  (Journal of Veterinary Internal Medicine “Association between life span and body condition in neutered client‐owned dogs”, 11/12/2018 -Salt, Morris, Wilson, Lund, German)

• Το 51% των σκύλων και 44% των γατών στις είναι παχύσαρκα. (Pet Obesity Report, UK Pet Food Manufacturers Association,2019)

• Αντιβιοτικά, στρες, δυσανεξία και αλλεργία σε τροφές, παράσιτα και ασθένειες του γαστρεντερικού αποτελούν τις σημαντικότερες αιτίες διάρροιας (Chronic Enteropathy In Canines: Prevalence, Impact And Management Strategies, by Dandrieux JRS, Mansfield CS, 2019)

• Ποιότητα φαγητού, στρες, παράσιτα είναι οι πιο σημαντικοί παράγοντες στους οποίους οφείλεται η τριχόπτωση και οι ξηροδερμίες. (Karen A.Moriello, Hair Loss (Alopecia) in Dogs,2018)


Θέλεις να βελτιώσεις την υγεία του κατοικιδίου σου;

Χρησιμοποίησε τον κωδικό HELLO10 και κέρδισε 10% στην πρώτη σου αγορά.


blank

Γιατί εμφανίζονται παθήσεις όπως η αρθρίτιδα, τριχόπτωση, ξηροδερμία και διάρροια

Μπορούν τα ζωάκια μας να επιλέξουν αυτό που θα φάνε;

Φυσικά και όχι! 

Η επιλογή της διατροφής, όπως για εμάς, έτσι και για τα κατοικίδια μας είναι ευθύνη δική μας. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, αντιλαμβανόμαστε ότι ο δικός μας τρόπος ζωής γίνεται τρόπος ζωής των κατοικιδίων μας. 

Βιασύνη, ελλιπής πληροφόρηση και ενημέρωση, αντικρουόμενες επιστημονικές απόψεις, καταιγισμός διαφημίσεων και παραπληροφόρηση, είναι μερικοί από τους λόγους που μας οδηγούν σε μη ενδεδειγμένες και πολλές φορές ακατάλληλες, επιλογές.

Όλοι όσοι αγαπάμε τα παιδιά μας θέλουμε να είναι υγιή, ευτυχισμένα και φυσικά να ζούμε αρμονικά μαζί τους. 

Δεν θα θέλαμε, για παράδειγμα, να μπορούμε να απολαμβάνουμε μαζί τους τις βόλτες στη φύση, βλέποντάς τα να παίζουν και να τρέχουν χωρίς να πονάνε; 

Δεν θα ήταν υπέροχο να ζούμε με τον μικρό μας φίλο χωρίς να σκεφτόμαστε τις τρίχες ως τον μεγαλύτερο μπελά και την ασταμάτητη καθαριότητα του σπιτιού μας για την αντιμετώπιση του;

Πόση ανακούφιση νιώθουμε όταν τα βλέπουμε με καλή διάθεση, χωρίς να υποφέρουν από γαστρεντερικές ενοχλήσεις και εμείς να χρειάζεται να βιώνουμε τις συνέπειες αυτών των ενοχλήσεων;

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε μια αρκετά γεμάτη καθημερινότητα. Ο ελεύθερος χρόνος μας είναι περιορισμένος και σίγουρα θα θέλαμε να τον περνάμε όσο πιο ευχάριστα και διασκεδαστικά γίνεται παρέα με το αγαπημένο μουτράκι μας!


Θέλεις να βελτιώσεις την υγεία του κατοικιδίου σου;

Χρησιμοποίησε τον κωδικό HELLO10 και κέρδισε 10% στην πρώτη σου αγορά.


blank

Πως να βελτιώσουμε την ποιότητα ζωής του κατοικιδίου μας

1ο βήμα: Αναγνωρίζουμε την ανάγκη.

2ο βήμα: Συμβουλευόμαστε τους ειδικούς. Ο κτηνίατρός μας ξέρει καλύτερα από τη μηχανή αναζήτησης!

3ο βήμα: Αφιερώνουμε χρόνο στην επιλογή τροφής. Διαβάζουμε πάντα τα συστατικά. 

4ο βήμα: Κάνουμε έρευνα και επιλογή για τα σωστά συμπληρώματα διατροφής που θα συνδράμουν στη βελτίωση ενοχλήσεων αλλά και της ίδιας της καθημερινότητας του παιδιού μας.

Πως μπορούμε να σε βοηθήσουμε

Η Charlie’s Remedies δημιούργησε μια σειρά premium προϊόντων που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση των πιο συχνών και ενοχλητικών καταστάσεων/παθήσεων όπως αρθρίτιδα, τριχόπτωση και ξηροδερμία,  διάρροια και αναταραχές στο πεπτικό σύστημα.

Ερευνήσαμε, δοκιμάσαμε και επιλέξαμε συμπληρώματα διατροφής για σκύλους και γάτες, που δημιουργήθηκαν από ειδικούς στο χώρο και σύμφωνα με τα υψηλότερα ποιοτικά πρότυπα:

✔Universal Feed Assurance Scheme (UFAS) – Εγγύηση ιχνηλασιμότητας των συστατικών που χρησιμοποιούνται στα παρασκευάσματα σε όλα τα στάδια παραγωγής.
✔GMP – Διασφάλιση ορθών πρακτικών παρασκευής των προϊόντων.
✔Batch Check – Έλεγχος παρτίδων σε τακτά διαστήματα για την εγγύηση καθαρότητας των συστατικών. 
✔Human graded – Συστατικά ανθρώπινης διαβάθμισης, ακριβώς δηλαδή όπως αυτά που θα έτρωγαν τα νήπια παιδιά μας!

Αυτό επιτυγχάνεται με την χρήση συστατικών μόνο από BRCGS (British Retail Consortium Global Standards) και GMP (Good manufacturing practice) πιστοποιημένους προμηθευτές, ενώ η εφαρμογή των ιδανικών αναλογιών, προσφέρει ύψιστη αποτελεσματικότητα.

Τα κτηνιατρικά συμπληρώματά μας δίνουν τη δυνατότητα στους επαγγελματίες υγείας και στους ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων να φροντίζουν τα ζώα τους με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουν τον εαυτό τους. 


Θέλεις να βελτιώσεις την υγεία του κατοικιδίου σου;

Χρησιμοποίησε τον κωδικό HELLO10 και κέρδισε 10% στην πρώτη σου αγορά.


blank

Μετά από όσα διάβασες, μπορείς σίγουρα να καταλάβεις τα οφέλη της σωστής διατροφής του κατοικίδιού σου! 

Αν συμφωνείς με τα παραπάνω και θέλεις να βελτιώσεις την υγεία του, σου εξασφαλίσαμε έναν κωδικό έκπτωσης για να δοκιμάσεις τα προϊόντα μας:

Για την πρώτη σου αγορά χρησιμοποίησε τον κωδικό HELLO10 και κέρδισε 10%.

Είναι το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε για να ζεις ευτυχισμένα μαζί με το καλύτερο φιλαράκι σου! 

Εξερεύνησε τα συμπληρώματά μας για τις γάτες


Εξερεύνησε τα συμπληρώματά μας για τους σκύλους

Αν δραστηριοποιείσαι στο χώρο της υγείας και θα σε ενδιέφερε να μάθεις περισσότερα για τα προϊόντα μας επικοινώνησε μαζί μας για μια λεπτομερή ενημέρωση.

Eίπαν για τα προϊόντα μας:

Παπαθεοδώρου Νίκος, Κτηνίατρος-DVM ΑΠΘ: «Σε αυτήν την εποχή, όταν όλοι αναζητούν τις σωστές επιλογές και υποστήριξη για τα κατοικίδια τους, τα συμπληρώματα διατροφής Charlie’s remedies αποτελούν μία ευχάριστη έκπληξη. Η ποιότητα και τα αποτελέσματα τους, τα καθιστούν ως ένα βήμα για να βοηθήσουμε τους μικρούς μας φίλους να ζήσουν καλύτερα.»

blank

Δάφνη & Φρίντα (UpWeGo): «Ήδη από τις πρώτες εβδομάδες είδα πολύ μεγάλη διαφορά στο 10 ετών γερμανικό ποιμενικό μου! Μέχρι τώρα δεν παίρναμε συμπληρώματα και υπήρχε εμφανής δυσκολία στο να σηκωθεί ή να καθίσει. Πράγμα που την απέκλειε γενικότερα από δραστηριότητες και παιχνίδι, και νόμιζα ότι βαριέται λίγο. Τελικά είδα ότι δε βαριέται καθόλου, το θέμα ήταν τα αρθριτικά της και ήδη είναι καλύτερα και παίζει μαζί μας, μέχρι και τρέχει!» https://bit.ly/UpWeGo_Αρθρώσεις

blank

Καλή & Μάρλευ (LetItShine): «Το τρίχωμά του Μάρλεϊ άλλαξε υφή στην πρώτη κιόλας εβδομάδα χρήσης. Με τη 2η εβδομάδα χρήσης είδαμε την τριχόπτωση να έχει μειωθεί αισθητά και το τρίχωμα να παραμένει λαμπερό! Ό,τι καλύτερο!!» https://bit.ly/LetItShine_ΔέρμαΤρίχωμαΣκύλου

C:\Users\Admin\AppData\Local\Microsoft\Windows\INetCache\Content.Word\130808330_1396988657299459_5173679711237243003_n.jpg

Λίζα & Σέιλορ (CalmMyTummy): «Η διάρροια στο Σέιλορ σταμάτησε στην πρώτη κιόλας χρήση!»  https://bit.ly/CalmMyTummy