fbpx
el☎ 210 220 4583

Όροι Χρήσης

Η πρόσβαση και χρήση της ιστοσελίδας charliesremedies.com, υπόκειται στους ακόλουθους όρους & προϋποθέσεις. 

Στοιχεία εταιρίας
H εταιρία CHARLIES REMEDIES/Βασιλεία Τζανιδάκη, έχει έδρα στο Ίλιον Αττικής στην οδό Πλήθωνος 6-8, με διαδικτυακή παρουσία www.charliesremedies.com. ΑΦΜ 055695736 – Δ.Ο.Υ Αγ. Αναργύρων & αριθμό ΓΕΜΗ 155691403000 . Email: hello@charliesremedies.com, Τηλέφωνο: 210 2204583.

Επίσκεψη – Χρήση της ιστοσελίδας
Χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα μας  www.charliesremedies.com και το ηλεκτρονικό μας κατάστημα αποδέχεστε αυτόματα του όρους χρήσης στους οποίους μπορεί να επέρχονται αλλαγές ανά χρονικά διαστήματα. Για αυτόν τον λόγο σας συνιστούμε να επισκέπτεστε συχνά την σελίδα αυτή ώστε να ενημερώνεστε για τυχόν αλλαγές ή προσθήκες.

Η πρόσβαση στον ιστότοπό μας επιτρέπεται σε όλους τους επισκέπτες και διατηρούμε το δικαίωμα να αποσύρουμε προϊόντα, κείμενα ή και πιθανές υπηρεσίες χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Αποποιούμαστε οποιαδήποτε ευθύνη προκύπτει  σε περίπτωση που η ιστοσελίδα δεν είναι διαθέσιμη για κάποιο χρονικό διάστημα, ενώ έχουμε το δικαίωμα να απαγορεύσουμε την είσοδο σε συγκεκριμένα πεδία ή σελίδες στην ιστοσελίδα μας εφόσον κριθεί αναγκαίο. Η Charlie’s Remedies, διατηρεί το δικαίωμα για αλλαγές τιμών χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση.

 

Πληρωμές
Οι πληρωμές πραγματοποιούνται πάντα σε Ευρώ, ακόμα και στην περίπτωση που μπορεί να εμφανίζονται σε άλλο νόμισμα. Σε περίπτωση συναλλαγής εκτός Ε.Ε. η τράπεζα σας μπορεί να χρεώσει προμήθεια για την μετατροπή συναλλάγματος και σε αυτό η Charlie’s Remedies δεν φέρει καμία ευθύνη.

 

Πληροφορίες Προϊόντων – Περιεχόμενο
H Charlie’s Remedies δεσμεύεται ως προς την ακρίβεια, την αλήθεια και την πληρότητα των πληροφοριών που παρατίθενται στο ηλεκτρονικό κατάστημα. Η εταιρεία, στα πλαίσια της καλής πίστης, δεν ευθύνεται και δεν δεσμεύεται από καταχωρήσεις ηλεκτρονικών δεδομένων που έγιναν εκ σφάλματος/παραδρομής κατά την κοινή πείρα και δικαιούται να προβαίνει σε διόρθωση αυτών οποτεδήποτε αντιληφθεί την ύπαρξή τους.

Ο πελάτης, χρήστης του ηλεκτρονικού μας καταστήματος δεν πρέπει να χρησιμοποιεί τις πληροφορίες που παρέχονται για διάγνωση ή θεραπεία οποιαδήποτε προβλήματος υγείας.  Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να συμβουλεύεται τον κτηνίατρο του ή άλλο επαγγελματία υγείας και πριν τη χορήγηση των συμπληρωμάτων διατροφής θα πρέπει να διαβάζει προσεκτικά τις πληροφορίες που αναγράφονται στη συσκευασία των προϊόντων σχετικά με συστατικά και την δοσολογία. Τα συμπληρώματα διατροφής έχουν διαφορετική επίδραση από ζώο σε ζώο.

 

Μή Εκτέλεση Παραγγελίας
Διατηρούμε το δικαίωμα μη εκτέλεσης παραγγελίας σε περιπτώσεις όπως:
1.Μη διαθεσιμότητα,
2.Δεν ήταν δυνατή η επιβεβαίωση συναλλαγής,
3.Η παραγγελία θεωρείται δόλια,
4.Εάν εξαντληθεί η ποσότητα προϊόντων που βρίσκεται σε προσφορά.

 

Ασφάλεια Συναλλαγών
Χρησιμοποιούμε έναν από τους πιο ασφαλής τρόπους συναλλαγών ενώ διαρκώς φροντίζουμε να βελτιώνουμε τα πληροφοριακά μας συστήματα για να απολαμβάνουν οι χρήστες μας το μέγιστο επίπεδο ασφάλειας. Κάθε εμπλεκόμενος στην διαδικασία μετάδοσης στοιχείων ή αποθήκευσης στοιχείων της χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας, θα πρέπει να ακολουθεί το πρότυπο PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standards) ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής μετάδοση στοιχείων μεταξύ του περιηγητή (browser) του πελάτη και του server.

 

Πνευματικά Δικαιώματα & Περιεχόμενο
Όλα τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας που παρέχονται μέσω του περιεχομένου αλλά και της πλατφόρμας εξυπηρέτησης της ιστοσελίδας ανήκουν στην Charlie’s Remedies, διαθέτουν άδεια χρήσης και προστατεύονται από το διεθνές δίκαιο.  Το περιεχόμενο και αποσπάσματα από την ιστοσελίδα μας μπορούν να αποθηκευθούν ή να τυπωθούν με μοναδικό σκοπό την προσωπική χρήση από εσάς. Η δημοσίευση, παραποίηση, διανομή ή αναπαραγωγή σε οποιαδήποτε μορφή και οποιουδήποτε τμήματος/περιεχομένου της ιστοσελίδας απαγορεύεται ρητά χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από την Charlie’s Remedies. 

 

Αποστολή & Μεταφορικά
Σχετικά με τον τρόπο αποστολής, παράδοσης αλλά τις μεθόδους πληρωμών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε,  θα βρείτε αναλυτικές πληροφορίες στον Οδηγό Αγοράς.

 

Προτάσεις & Παράπονα
Σε κάθε περίπτωση που έχετε να κάνετε κάποια πρόταση ή παράπονο σχετικά με τη λειτουργία της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος μπορείτε να μας στείλετε μήνυμα μέσω της φόρμας που θα βρείτε στο πεδίο ‘Επικοινωνία’ ή μέσω επιστολής στη διεύθυνση:

Πλήθωνος 6-8, Ίλιον-Αττικής 13121