fbpx
el☎ 210 220 4583

Η ιστορία μας

Το βίωμα που έγινε σκοπός

Τα Charlie’s remedies είναι το αποτέλεσμα μιας φιλίας και της αγάπης δύο ανθρώπων
για τα ζωάκια. Η Λία με τον Άρη και την Αναίς και ο Νάσος με τον Τσάρλυ κατέθεσαν
τις προσωπικές τους ιστορίες και εμπειρίες και με γνώμονα την βελτίωση της ζωής των
αγαπημένων τους φίλων και όλων των κατοικιδίων επέλεξαν προϊόντα υψηλής ποιότητας
για τη δημιουργία μιας πλήρης σειράς συμπληρωμάτων διατροφής.

Νάσος & Charlie

Charlie


Ο Τσάρλυ με διάλεξε για γονιό του. Ένας κούταβος, κανελί cocker spaniel μόλις 2 περίπου μηνών, που απλά ήρθε στα πόδια μου, στάθηκε μπροστά μου και με κοίταξε! Δεν ήμουν έτοιμος να πάρω νέο σκύλο – μόλις είχα αποχαιρετήσει τη Σούζυ. Ο Τσάρλυ όμως είχε άλλη γνώμη!  Ζήσαμε παρέα 12 υπέροχα χρόνια αλλά στα γεράματα τον πρόδωσαν οι αρθρώσεις του.

Ως παππούλης υπέφερε αρκετά και κοιτώντας πίσω είμαι σίγουρος ότι θα μπορούσα να του προσφέρω καλύτερη ποιότητα γηρατειών αν γνώριζα για τα ευεργετήματα των συμπληρώματων διατροφής. Ο Τσάρλυ έφυγε από κοντά μου ήσυχα και με πολύ αγάπη και άφησε πίσω του ως παρακαταθήκη τη γνώση που απέκτησα και η οποία με οδήγησε να ασχοληθώ με τα συμπληρώματα διατροφής για σκύλους.

Λία, Άρης & Αναϊς

Ο Άρης ήρθε στη ζωή μου τα 2010 ως αδέσποτο κουτάβι και αποτέλεσε την έμπνευση και κινητήριο δύναμη για την εξέλιξή μου ως άνθρωπος και χαρακτήρας και φυσικά με την ενασχόλησή μου με την ευζωία και τη φιλοζωία γενικά. Με γνώμονα την ποιότητα ζωής και την αντιμετώπιση απλών αλλά και λιγάκι πιο σύνθετων προβλημάτων, με έρευνες αγοράς  & ανταλλαγή απόψεων μπήκαμε στον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής.  Τριχόπτωση και εντερικές διαταραχές ήταν τα 2 κύρια προβλήματα που αντιμετωπίσαμε και για τα οποία χρειαστήκαμε βοήθεια.

Η Αναΐς μπήκε στην οικογένεια το 2018 σε ηλικία 2,5 ετών, αδέσποτη και  με προβλήματα υγείας, και χρειάστηκε επίσης βοήθεια την οποία αναζητήσαμε στα συμπληρώματα: ξηροδερμίες από τη λεισμάνια και κακουχία, τριχόπτωση, φοβίες και άγχος.  Τα χρόνια περνάνε, οι ανάγκες μας μεγαλώνουν και ξεκινάμε από τώρα να επενδύουμε στην υγεία των αρθρώσεων έτσι ώστε να κρατήσουμε σε καλό επίπεδο την κινητικότητα και να επιβραδύνουμε τις φυσικές φθορές.

blank

Ολιστική προσέγγιση

Τα Charlie’s remedies δημιουργήθηκαν για να αποτελέσουν μέρος μιας ολιστικής προσέγγισης ως προς την υγεία του σκύλου μας και της γάτας μας. Η ολιστική προσέγγιση αντιμετωπίζει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα ενός ζώου ή ανθρώπου ως μια οντότητα. Διατροφή και φυσικά συμπληρώματα, μασάζ και αρωματοθεραπεία αποτελούν μερικές από τις πρακτικές για την επίτευξη ολιστικής προσέγγισης.

blank

Διατροφή

Οι τροφές των κατοικιδίων μας χωρίζονται σε ξηρά τροφή, ωμοφαγία και το σπιτικό μαγειρευτό φαγητό, κάθε μια με τα δικά της πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Θα πρέπει να βρούμε το φαγητό εκείνο που μπορεί να δώσει στο ζωάκι μας όλα τα απαραίτητα συστατικά.

blank

Κοινωνικοποίηση

Η κοινωνικοποίηση είναι πολύ σημαντική για την ευζωία του κατοικιδίου μας. Μαζί με άσκηση και εκπαίδευση συμπληρώνουν τη συμπεριφορική βάση του σκύλου/γάτας μας και μπορούν να συμβάλλουν στην ενίσχυση του οργανισμού για να διαχειριστεί προβλήματα υγείας.

blank

Αγάπη

O δεσμός ανθρώπου-ζώου είναι αμοιβαία επωφελής και δυναμικός σε συναισθηματικό και ψυχολογικό επίπεδο. Για την αγάπη δεν υπάρχει κανένα υποκατάστατο. Τη δίνουμε απλόχερα στα φιλαράκια μας εντάσσοντάς την στην ολιστική προσέγγιση για την ευζωία τους.

 

Gossip

Το λογότυπο μας

Oι σκύλοι παρουσιάζονται ως μέλη κοινωνίας ανθρώπων από τα προϊστορικά χρόνια και
απεικονίζονται σε ζωγραφικές σπηλαίων παλαιολιθικής εποχής να συμμετέχουν σε
δραστηριότητες υποδηλώνοντας την ύπαρξη στενής σχέσης με τον άνθρωπο..

Έτσι και εμείς, με έμπνευση από τη διαχρονική παρουσία της φιγούρας του σκύλου στη ζωή
του Homo Sapiens, τοποθετούμε τη φιγούρα του στα προϊόντα μας με τα χαρακτηριστικά
εκείνα που προάγουν και αναδεικνύουν την ευζωία και ευημερία.

blank

Γραμμές μέσα στο σώμα

Ομαλές καμπυλωτές γραμμές συμβολίζουν την ροή καλής ενέργειας.

blank

Μακριά πόδια

Τονίζουν το δυνατό σημείο των ζώων όπως και στην παλαιολιθική εποχή και συμβολίζουν την καλή υγεία.

blank

Καμπυλωτή ουρά

Αίσθημα χαράς και υγείας παραθέτοντας παράλληλα στο αρχικό του Charlie.